SAKARYA / ADAPAZARI - Medine Müdafii Fahreddin Paşa İmam Hatip Ortaokulu

Dilimizin Zenginlikleri Projesi

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında yapılacak anahtar kelimerle hikaye anlatma yarışması için öğrenci seçmek amacıyla okulumuzda hikaye yazma yarışması düzenlendi.

Mrt

Dilimizin Zenginlikler Projesi Mart ayı etkinlikleri çerçevesinde okulumuz 7.sınıf öğrencileri ders öğretmenleri Zuhal Keskin rehberliğinde pano oluşturdu.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuz 6.sınıf öğrencileri ders öğretmenleri Zuhal Keskin rehberliğinde bulmaca etkinliği çalışması yaptılar.

Mrt

Okulumuz 5.ve 6.sınıf öğrencileriyle Mesneviden Okumalar etkinliği yapıldı.

Mrt

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ KAPSAMINDA HAZIRLADIĞIMIZ AĞACIMIZ. EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Deyim Atasözü Resimleme etkinliği yapıldı.

Şbt

Dilimizin Zenginleri Projesi kapsamında Deyim ve Atasözlerimiz canlandırma etkinliği 6/a sınıfı ile gerçekleştirildi.Öğrencilerimiz hem eğlendi,hem öğrendi.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi "Anlamını Bul" etkinliği Türkçe Öğretmeni Zuhal KESKİN tarafından gerçekleştirildi.

Ock

Dilimizin zenginlikleri hatırlatma bulmacası etkinliği Türkçe Öğretmeni Zuhal Keskin rehberliğinde yapıldı.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında 5/A sınıfı ile haftanın etkinliği olan "Anlamını Bul" etkinliğini yaptık.

Ock

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA "DEDE KORKUT HİKAYELERİ" PANOLARIMIZDAKİ YERİNİ ALDI.

Ock

ÖĞRENCİLERİMİZ DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA DEDE KORKUT HİKAYELERİ OKUDU.

Ara

En İyi Sözlük Tasarım Yarışması Ortaokul kategorisinde derece alan öğrencilerimiz  Eslem KAPLAN ve Sümeyye ŞENGÜN'ü tebrik ediyoruz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda görsel etkinlik çalışmaları yapıldı.