SAKARYA / ADAPAZARI - Medine Müdafii Fahreddin Paşa İmam Hatip Ortaokulu

Hedef LGS 2024

Nis

Sekizinci sınıflarımıza yönelik daha önce LGS'de çıkmış olan sorulardan oluşan deneme sınavları ile performans değerlendirme sınavları yapıldı.

Nis

Mesleki rehberlik kapsamında öğrencilerin ilgi duydukları mesleklerle ilgili bir  günlük yerinde gözlem yapmaları amacıyla Nuri Demirağ Havacılık Lisesine ziyarette bulunduk.

Nis

Öğrencilerimize "Sınav Kaygısı ve Baş Etme Yolları" ile ilgili seminer yapıldı. "Sınav Dönemi Ebeveynliği" ile ilgili uzman görüşleri velilerimize iletildi.

Nis

ÖĞRENCİLERİMİZE "DİKKAT VE ODAKLANMA" TEMALI SUNUM YAPILDI.

Şbt

8. SINIF VELİLERİMİZLE AKADEMİK BAŞARI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI.

ETKİLİ VE VERİMLİ DERS ÇALIŞMA YÖNTEMLERİ

Şbt

HEDEF LGS VE YKS PROJE KOORDİNATÖRLERİ BİLGİ VE TECRÜBE PAYLAŞIMI TOPLANTISI VALİ MUSTAFA BÜYÜK KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

KİTAP OKUYORUZ.

Hedef LGS 2024 Projesi Kapsamında Zaman Yönetimi Broşürü Hazırladık

Ara

2023 LGS OKUL BİRİNCİMİZ MERYEM ÇİMEN ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞTU. ÇALIŞMA SÜRECİ İLE İLGİLİ PAYLAŞIMDA BULUNDU.

Ara

8. Sınıflarımızla Motivasyon Kahvaltısı yaptık.

Ara

ÖĞRENCİLERİMİZE SORU ÇÖZMEDE KARŞILAŞILAN GÜÇLÜKLER VE YAPILAN YANLIŞLAR, SORU ÇÖZME TEKNİKLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME YAPILDI.

İLİMİZDE BULUNAN İMAM HATİP LİSELERİ İLE İLGİLİ TANITIM YAPILDI